sigmacert
search
Servicenummer: T +32 51 30 83 64

Service

Herstelling en onderhoud van uw heftruck

 

Service is bij Hendrik Deceuninck meer dan een woord. Wij zorgen ervoor dat de stilstand van uw heftruck tot een minimum beperkt wordt door u zo snel mogelijk te helpen bij het herstellen van uw heftruck.

 

U als klant ziet uiteraard voornamelijk slechts de buitendienst voorbij komen, maar service is bij ons een naadloze samenwerking tussen administratie, atelier, magazijn en buitendienst. 

 

Doorheen het gehele traject bieden wij u ondersteuning op alle vlakken en zorgen wij dat uw depannage vlot verloopt.

 

Geeft u de voorkeur aan een herstelling op afroep, of heeft u liever een onderhoudscontract? Alles is mogelijk bij ons. Zelfs voor onderhoud aan onze verhuurtrucks staat onze volledige servicedienst voor u klaar.

 

 

Atelier

Clark binnendienst

De binnendienst van Deceuninck Heftrucks bvba bestaat uit een dynamisch team. Zowel ervaren techniekers als jonge medewerkers verzorgen hier al uw herstellingen.  

MEER INFO

 

Buitendienst

Clark buitendienst

Deceuninck Hendrik bvba staat met z’n vloot servicemonteurs en hun volledig uitgeruste wagens steeds paraat om uw heftruck ter plaatse te komen herstellen. 

MEER INFO


Service aanvragen:

Bel 051/30.83.64 of mail naar matthias@clarklift.beMagazijn

Onderdelen magazijn

Met 9000 onderdelen op stock, een degelijk stockbeheer, goede leveranciers en een gezonde aankooppolitiek is Deceuninck heftrucks steeds de beste keuze voor uw onderdelen.

 

Niet alleen voor Clark onderdelen, maar ook voor vele andere merken raden wij u aan om de prijs bij ons af te toetsen. U zal zien dat wij heel scherpe prijzen hanteren.

 

MEER INFO

 

Sigmacert©

veiligheidskeurmerk voor Clark heftrucks

Uit rapporten van de overheid blijkt dat defecte of slecht onderhouden heftrucks maar al te vaak aan de basis liggen van ongevallen binnen de goederenbehandelingssector. 

Wij bij Hendrik Deceuninck zijn dan ook trots om aan dit SIGMACERT certificaat te voldoen, zodat wij u eveneens veilig op weg kunnen helpen.

 

Meer info24/7 SERVICEDIENST

WEEKEND EN NACHTDIENST

Is de continuïteit van de logistiek in uw bedrijf onderbroken door een technisch mankement aan de heftrucks in het weekend of 's nachts? Doe een beroep op onze servicediensten!

 

MEER INFO

 

 

 

VERVOER

VERVOER

Met onze eigen vrachtwagen en chauffeur in loondienst zijn we steeds in de mogelijkheid om u binnen een zo kort mogelijke tijdspanne verder te helpen.

 

MEER INFO

 

 


BANDEN

VOOR UW HEFTRUCK OF PALLETWAGEN

 

Deceuninck heftrucks staat steeds voor u klaar met zijn bandenservice. Voor de veiligheid van uw heftruck is het immers van groot belang dat versleten banden tijdig vervangen worden.
Wij kunnen u voor elke toepassing de juiste banden adviseren.

 

MEER INFO

 

Onderhouds-
contract

BASIC, PREMIUM, FULL SERVICE

 

Bij Deceuninck Hendrik BVBA kunt u terecht voor verschillende types onderhoudscontracten, volledig aansluitend bij de noden en wensen van uw onderneming.MEER INFO