sigmacert
search
Servicenummer: T +32 51 30 83 64

In de kijker

foto-impressie opendeurdag

 

 

Ondertussen zijn onze opendeurdagen weer achter de rug. Wij wensen iedereen die ons vereerde met een bezoekje hartelijk te bedanken. 

 

Klik hier voor een leuke foto-impressie

100 jaar Clark!

100 jaar Clark!

Exact 100 jaar geleden introduceerde Eugene Bradley Clark de allereerste heftruck in de geschiedenis. Dit jaar is dus een speciaal jaar voor het merk Clark en dat wordt gevierd met heel wat acties en speciale edities

Nieuwe elektrische magazijntoestellen

Nieuwe elektrische magazijntoestellen

Clark breidt zijn gamma opnieuw verder uit! De nieuwe elektrische transpallet, WPio12 met lithium-ion technologie, werd speciaal ontwikkeld voor zijn compacte afmetingen en kleine draaicirkel. De nieuwe stapelaar, de PSX16 met platform en side support rails en hefcapaciteit van 1,6 ton is dan weer uitermate geschikt voor het transport van zware materialen in een magazijn en voor zwaar industrieel gebruik. 

 

Het bedrijf

Deceuninck Clarklift

Als familiebedrijf, opgestart door Hendrik en zijn vrouw in 1995, is Deceuninck Hendrik bvba een gevestigde waarde op het gebied van heftrucks en logistieke behandeling. Sinds enkele jaren staan dan ook hun kinderen eveneens paraat om u op een 

persoonlijke en professionele manier een uitstekende service te bieden.

Sinds de oprichting van de firma in 1995 zijn wij verdeler van Clark vorkheftrucks. Door onze service en marktdekking werden wij dan ook in 2006 de exclusieve, officiële invoerder van Clark heftrucks in België.

 

 

Clark koos voor Deceuninck Hendrik ondermeer omwille van de jarenlange ervaring met heftrucks van het merk Clark, alsook de onberispelijke dienstverlening en service na verkoop. Wij dragen service dan ook hoog in het vaandel!

Met service als prioriteit stelt Deceuninck Hendrik u als klant dan ook graag centraal. Ongeacht of u nu een Clark heftruck huurt, koopt of een herstelling aanvraagt, wij staan steeds ter uwer beschikking en zorgen ervoor dat uw wensen binnen een zo kort mogelijke tijdspanne worden uitgevoerd. Dit doordat wij begrijpen dat uw heftruck van essentieel belang is voor uw productieproces, magazijn organisatie of logistieke flow.

Clark is als merk zonder meer een vaste en gevestigde waarde in de heftruck sector. Het merk is gekend voor zijn degelijkheid en uitgebreid heftruck gamma. Door innovatie en constante ontwikkeling is een Clark heftruck dan ook steeds met zijn tijd mee.

Om een zo breed mogelijk scala aan producten te kunnen aanbieden, verdeelt Deceuninck Hendrik bvba eveneens toestellen en voertuigen van de merken Atlet en Logitrans. Dit gaat van vorkheftrucks en stapelaars tot transpaletten of kantelaars. Met deze drie topmerken kunnen wij u steeds een oplossing op maat aanbieden zodat er niet moet ingeboet worden op kwaliteit of functionaliteit.

Mochten standaard toestellen voor u niet voldoen bieden wij u bij Hendrik Deceuninck eveneens maatwerk aan. Wij analyseren in overleg met de klant de noden en wensen en ontwikkelen daarna, samen met een van onze partners, een heftruck, stapelaar of ander logistiek toestel op uw maat. Zo garanderen wij u degelijke kwaliteit en geoptimaliseerde functionaliteit.

Ongeacht welk merk u verkiest, het dienstenpakket blijft bij Deceuninck Hendrik identiek: persoonlijk advies, verhuring op korte en lange termijn, herstellingen en onderhoud door een team van monteurs. Onze mechaniekers volgen dan ook heel regelmatig gerichte opleidingen voor nieuwe voertuigen.
Om heel snel aan de vraag voor support en herstellingen te kunnen voldoen, beschikken wij dan ook over een heel ruime stock met steeds voldoende slijtonderdelen in voorraad. Voor tijdelijke projecten verhuurt Hendrik Deceuninck bovendien vorkheftrucks mét chauffeur mocht u dit wensen.


Bij Deceuninck Hendrik bvba heeft men dan ook passie voor hun vak!